Coaching-palvelut

MIND AT WORK

Mind at Work on johtava työelämän mindfulness-palveluiden tarjoaja. Toteutamme tarpeisiinne sovitetut tilaisuudet ja ohjelmat pitkäaikaisella kokemuksella ja vakuuttavalla vaikuttavuudella. Myös avoimet ohjelmamme tarjoavat mahdollisuuden mindfulness-taitojen pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Toteutamme pitkäaikaisella kokemuksella myös muut johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen hankkeet tarpeisiinne räätälöitynä. Laajemmat hankkeet toteutamme asiantuntevan verkostomme avulla. Tutustu myös coaching- ja ryhmäcoaching-palveluihimme.

Missiomme on olla menestyksen ja hyvän työelämän mahdollistaja.

Taitavan johtamisen taika

Johtamis- ja esimeisvalmennukset

Johdon ja esimiesten valmennukset

Räätälöimme pitkällä kokemuksella monipuoliset johdon ja esimiesten valmennusohjelmat. Rakennamme valmentavan johtamisen kulttuuria kehittämällä valmentamisen taitoja keskustelu keskustelulta.

Johtoryhmien kehittäminen

Taitavien johtoryhmien kehittäminen

Rakennamme yhteen hioutuneita ja taitavia johtoryhmiä. Luomme onnistumisen edellytyksiä avoimuudella, psykologisella turvallisuudella ja tietoisella vuorovaikutuksella.

Mindful Leadership

Mindful Leadership -valmennukset

Tietoinen läsnäolo luo aitoa ja vaikuttavaa johtamista. Läsnäolevat johtajat ovat taitavampia vuorovaikuttajia, inspiroivampia suunnan näyttäjiä ja heidän johdettavansa ovat tyytyväisempiä.

Yhdessä onnistuminen tiimeissä

Tiimien kehittäminen

Kohti timanttisen taitavaa tiimiä

Valmennamme tiimejä onnistumaan yhdessä. Luomme saumatonta yhteistoimintaa, joka kumpuaa merkityksellisyyden tunnistamisesta, aitoudesta ja psykologisesta turvallisuudesta.

Erilaisuuden ja vahvuuksien hyödyntäminen tiimeissä

Erilaisuus ja vahvuudet voimavaraksi

Erilaisuuden tunnistaminen ja hyödyntäminen luo yhdessä onnistumisia. Käytämme monipuolisia työkaluja, kuten Everthing DiSC, Luontaisten taipumusten analyysi LTA sekä MBTI.

Tietoinen vuorovaikutus mindfulness tiimissä, reflektiotaidot, hidas ajattelu

Uudistuminen ja tietoinen vuorovaikutus

Millaiset ovat tiimisi reflektiotaidot ja jatkuvan oppimisen vaatima havainto- ja pysähtymiskyky? Millaiset tietoiset tiimityön käytännöt luovat psykologista turvallisuutta ja tuloksekasta toimintaa?

Coaching vapauttaa kehittymään

Johdon ja avainhenkilöiden coaching

Johdon ja avainhenkilöiden coaching

Coaching tarjoaa tilaa ajattelulle, kehittymiselle ja yhä paremmalle onnistumiselle tavoitteissa. Monipuolisella työskentelyllä mukaan saadaan koko ihminen ja muutoksista tulee vaikuttavia ja kestäviä. Kysy myös hyvinvointicoachingista.

Ryhmäcoaching-palvelut

Ryhmäcoachissa kehitytään yhdessä

Kun yksilölliseen kehittymiseen yhdistyy parhaiden käytäntöjen jakaminen ja toisilta oppiminen, olemme uudistuvan organisaation ytimessä. Ryhmäcoaching-ohjelmissa hyödynnämme työssä oppimisen parhaita menetelmiä.

Mindful Leadership Coaching

Mindful Leadership Coaching luo vaikuttavuutta

Mindful Leadership Coaching on johtajalle, joka haluaa lisätä johtamisensa vaikuttavuutta ja kehittää hyvinvointia tukevia palautumisen taitoja. Läsnäolevaa johtajaa arvostetaan ja hän luo luottamusta ja avoimuutta.

Mindfulness, hyvinvointi ja oman mielen johtaminen

Tietoinen läsnäolo mindfulness työpaikalla työyhteisössä työssä

Tietoinen läsnäolo luo onnistumisia

Ydinosaamistamme ovat työyhteisölle ja johdolle toteutettavat Mindfulness työssä -ohjelmat, jotka luovat keskittynyttä, rennon tuloksekasta toimintaa ja hyvinvoivia työyhteisöjä. Lue lisää…

Työhyvinvointi, kickoff, tyhy-päivä, mindfulness

Hyvinvointipäivä, joka ihan oikeasti vaikutti

Mindfulness-luento tai -workshop on osoittautunut toivotuksi ja kiitetyksi osaksi työhyvinvointi- ja kehittämispäiviä. Myös kauden kick-off saa siitä aivan uuden läsnäolevan vireen! Lue lisää…

Mindfulness itsensä johtaminen ja oman mielen johtaminen

Itsensä ja oman mielen johtaminen

Räätälöimme itsensä johtamisen ohjelmat pitkäaikaisella kokemuksella. Kun mukaan tuodaan mindfulness, päästään syvälle myös oman mielen johtamisen taitoihin. Syntyy uusia keinoja johtaa itseään.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Case yrityksen mindfulness-ohjelman vaikuttavuus

Johdon ja esimiesten valmennukset

  • Räätälöimme pitkällä kokemuksella monipuoliset johdon ja esimiesten valmennusohjelmat.
  • Rakennamme valmentavan johtamisen kulttuuria kehittämällä johdon ja esimiesten valmentamisen taitoja päivittäisessä johtamisessa.
  • Mindful Leadership -ohjelmassa tietoinen läsnäolo luo aitoa ja vaikuttavaa johtamista. Läsnäolevat ja hyvinvoivat johtajat ovat taitavampia vuorovaikuttajia, inspiroivampia suunnan näyttäjiä ja heidän johdettavansa ovat tyytyväisempiä.
Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!