Olohuone - A-J Wihuri ja Leena Pennanen

LÄSNÖOLON OLOHUONE

Uteliaita kohtaamisia ilman agendaa

Joskus parhaat asiat syntyvät, kun niitä vähiten odottaa. Kiinnostavimmat keskustelut voivatkin syntyä ilman suunnitelmaa ja ennalta annettua aihetta, vain läsnäoloon luottaen.

Olet lämpimästi tervetullut Läsnäolon olohuoneeseen, jossa kokeneet mindfulnessohjaajat Leena Pennanen ja Antti-Juhani Wihuri käyvät avointa, tästä hetkestä käsin kumpuavaa keskustelua. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, niin mekin tulemme!

Avoimen uteliaassa kohtaamisessa keskustelemme tällä kertaa uudesta vuodesta ja mindfulness-harjoittamisen uudistavasta voimasta. Läsnäolossa nousevat esiin merkityksellisimmät, kumpaakin juuri nyt koskettavat ja kiinnostavat teemat. Eikä aihe siksi ole sen pienempi kuin koko elämä.

Meillä on vain muutama keskustelua ohjaava periaate, jotka jaamme osallistujien kanssa. Näin voimme yhdessä myös oppia koko ajan lisää läsnäolevasta vuorovaikutuksesta. Voimme luottaa siihen, että tämä hetki kantaa.

Tämä ei maksa mitään.
Tähän ei sisälly mitään lupauksia.
Ja juuri siksi tässä on tilaa yllättyä.

Milloin ja miten?

Seuraava Läsnäolon olohuone -webinaari toteutetaan 4.2.2019 klo 18-18.45.

Olohuoneeseen voit liittyä mukavasti omalta laitteeltasi ja mukaan mahtuu 100 ensimmäistä. Ilmoittaudu saman tien alla olevasta linkistä. Viimeksi kaikki eivät mahtuneet mukaan!

Voit osallistua keskusteluun myös kysymyksin ja kommentein joko puheenvuorolla tai chatin kommenteissa. Voit myös lähettää etukäteen kysymyksiä, jotka koskettavat sinua.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Läsnäolon olohuoneeseen, vaikka vain hetkeksikin.

Tämä on utelias kokeilu, jota toivomme jatkavamme.

Leena & A-J

TILAISUUS ON VALITETTAVASTI JO TÄYNNÄ! Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon mahdollisten peruutusten varalta. Mikäli jäät jonoon, saat seuraavasta Olohuone-keskustelustamme tiedon päivää ennen muita. Näin ehdit varmasti mukaan!

Mikäli jäit viimeksi jonoon, sinulle on varattu vielä maanantai aamuun 14.1. asti mahdollisuus ilmoittautua mukaan ”ohituskaistalta”. Voit ilmoittautua lähettämällä viestin tällä lomakkeella.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt! Tiedon seuraavasta Olohuone-keskustelustamme saat liittymällä alla olevasta painikkeesta uutiskirjeen tilaajaksi. Saat silloin tiedon ensimmäisten joukossa!

Seuraava tilaisuus on jo suunnitteilla! Tiedon seuraavasta Olohuone-keskustelustamme saat liittymällä alla olevasta painikkeesta uutiskirjeen tilaajaksi. Saat silloin tiedon ensimmäisten joukossa!

  • Antti-Juhani Wihuri Mind at Work Oy

    A-J on harjoittanut meditaatiota säännöllisesti yli 25 vuoden ajan. Työyhteisöjen ja johtamisen kehittäjänä hän on ollut työelämän mindfulnessin tärkeimpiä edelläkävijöitä Suomessa. A-J:n sydäntä lähellä on myös taitavien Mindfulness työssä -ohjaajien kouluttaminen, ja ohjaajien ammattitaito laajemminkin. A-J:n Mind at Work Oy tarjoaa työyhteisöille monipuolisia palveluita tiellä kohti hyvää ja läsnäolevaa työelämää. Hänen kirjansa Mindfulness työssä (2014) on yksi luetuimpia aiheestaan.

  • Leena Pennanen
    Leena Pennanen Center for Mindfulness

    Leena on mindfulness-pioneeri Suomessa. Leena toi MBSR-menetelmän Suomeen vuonna 2003 ja on kouluttanut tuhansia henkilöitä Mindfulness-MBSR –menetelmiin. Yksi Leenan intohimoista on kouluttaa ammattitaitoisia, osaavia mindfulness-ohjaajia CFM®, sekä lisätä tietoisuutta mindfulnessin hyödyistä arjessa, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Leena on ensimmäinen sertifioitu mindfulness-ohjaaja Suomessa sekä University of Massachusettsin (UMASS) yhteistyökumppani.

Leenan ja Antti-Juhanin yhteinen pitkäaikainen tausta ja ystävyys mindfulnessin parissa tuo heidät nyt tähän yhteiseen keskusteluun.

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!