Uni, palautuminen ja mindfulness

UNI, PALAUTUMINEN JA MINDFULNESS

Nuku hyvin ja palauttavasti joka yö

Haluatko nukahtaa hyvin iltaisin ja nukkua sikeästi läpi yön? Tarvitsetko uusia keinoja selättää öiset heräämiset ja turha valvominen? Tai toivoisitko yksinkertaisesti, että unesi olisi palauttavampaa ja heräisit aina virkeänä?

Toukokuussa järjestettävä Uni, palautuminen ja mindfulness -kurssi yhdistää unen laatuun vaikuttavia parhaita menetelmiä. Kurssi auttaa sinua voittamaan unettomuuden ja löytämään uusia ja vaikuttavia keinoja nukkua hyvin ja sikeästi joka yö!

Uni, palautuminen ja mindfulness -kurssilla

 • Opit kuinka pystyt yksinkertaisin menetelmin itse vaikuttamaan uneesi ja palautumiseesi
 • Saat konkreettisia keinoja ja selkeät ohjeet unen ja palautumisen tukemiseen
 • Löydät tärkeimmät unta tukevat elämäntavat ja teet muutoksia päivän ja illan rutiineihin
 • Tunnistat haitallisia nukkumistottumuksia ja korjaat ne
 • Opit ärsykkeiden hallintamenetelmän, joka on tutkitusti tehokas ja kestäviä tuloksia tuova keino unettomuuden hoidossa
 • Opit tunnistamaan unta haittaavia ajatuksia ja tunteita ja vapauttamaan mielesi nukahtamaan
 • Opit mindfulnessharjoituksia, jotka valmistavat kehosi ja mielesi nukahtamaan ja auttavat unen keskeytyessä
 • Teet alkuarviosi ja kurssin menetelmien avulla suunnitelman, jolla nukut ja palaudut jatkossa paljon paremmin

Onko tämä kurssi minulle?

      Jos tunnistat itsesi jostakin näistä, tämä kurssi on sinulle:

 • Tuskailet iltaisin sängyssä saamatta unta, vaikka väsyttäisikin
 • Heräilet pitkin yötä tai valvot aamuyön pyöritellen asioita mielessäsi
 • Vaikka nukkuisit, et tunne itseäsi yön jälkeen virkistyneeksi ja palautuneeksi
 • Mietit, kuinka selviät seuraavasta päivästä, jos et taaskaan saa nukutuksi hyvin
 • Sinua huolestuttaa, ettet väsyneenä voi antaa parasta itsestäsi läheisillesi tai työhösi
 • Tarvitset uusia keinoja voittaa univaikeudet tai lisätä palautumisesi laatua

”Yksinkertaisin ja helposti opittavin menetelmin voit jo pian kurssin jälkeen nukkua ja palautua paljon aiempaa paremmin!”

Tutkittu ja vaikuttava menetelmä

Kurssilla hyödynnämme monipuolisesti sekä kognitiivisen käyttäytymisterapian tutkittuja menetelmiä että mindfulnessharjoituksia, jotka tutkitusti vaikuttavat hyvään uneen ja palautumiseen.

Kurssin mindfulnessharjoitukset noudattavat Jon Kabat-Zinnin luomaa 8 viikon Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) -ohjelmaa, joka on mindfulnessmenetelmistä laajimmin tutkittu. Opit keskeiset mindfulnessharjoitukset ja miten hyödynnät niitä univaikeuksien voittamiseen ja parempaan palautumiseen.

Jo pian kurssin jälkeen voit huomata, kuinka voit kurssin yksinkertaisilla menetelmillä nukkua aiempaa paremmin. Voit yhä useammin nukahtaa nopeasti ja nukkua yhtenäisen ja ravitsevan yön. Voit saada hyvinvointisi ja elämänlaatusi takaisin!

Kurssilla saat myös aineiston ja äänitteen, joiden avulla voit jatkaa menetelmien hyödyntämistä arjessa helposti.

Kokenut ja luotettava ohjaaja

Ohjelman ohjaa kokenut johdon ja työyhteisöjen valmentaja ja mindfulnessohjaaja CFM Antti-Juhani Wihuri, jonka perustama Mind at Work Oy on mindfulnessin työelämäsovellusten edelläkävijöitä Suomessa.

Antti-Juhanilla on yli 30 vuoden kokemus meditaation ja mindfulnessin harjoittamisesta sekä monipuolinen mindfulness-ohjaajakoulutus, jota hän on viimeksi täydentänyt mm. Jon Kabat-Zinnin johdolla Massachusettsin yliopiston Center for Mindfulnessin ohjaajakoulutusohjelmassa. Hän myös kouluttaa työelämän mindfulnessohjelmiin erikoistuneita ohjaajia.

Antti-Juhanilla on myös elävä omakohtainen kokemus siitä, kuinka hän on voittanut omat univaikeutensa hyödyntämällä tämän kurssin menetelmiä.

Antti-Juhani Wihuri

Työelämän valmentajana autan jatkuvasti ihmisiä, jotka kärsivät univaikeuksista. Omat kokemukseni ja tuorein tutkimus yhdistyvät kurssilla juuri sinulle sopiviksi ratkaisuiksi. Miksi etsisit kauempaa ja pidempiä polkuja kulkien? Ohjelma tarjoaa sinulle pähkinänkuoressa juuri sen, mitä tarvitset nukkuaksesi sikeästi ja palauttavasti joka yö!

Ohjelman aika ja paikka

Seuraavan kurssin ajankohta vahvistetaan pian.

Ajankohta:  Lähitoteutuksena lauantaina klo 10-17 pääkaupunkiseudulla

Aiemmat ryhmät ovat tulleet täyteen, joten paikka kannattaa varmistaa hyvissä ajoin. Hyödynnä myös varhaisen ilmoittautujan etu!

Miksi etsisit kauempaa ja pidempiä polkuja kulkien? Tässä on nyt paketissa se, mitä tarvitset löytääksesi uuden levollisen, keskittyneen ja hyvinvoivan työvireen. Etkö sinäkin haluaisi saavuttaa elämäsi tärkeät tavoitteet hyvinvoiden ja levollisella mielellä?

Anna itsellesi lahja, jonka muistat vuosien jälkeen!

Nyt sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

Voit jatkaa univaikeuksiesi kanssa tuskailua kuten ennenkin. Voit jälleen lukea yhden lehtijutun tai kirjan aiheesta tai kokeilla summamutikassa yksittäisiä vinkkejä. Mutta ovatko ne tähän mennessä todella ratkaisseet univaikeutesi?

Tai sitten voit astua tämän valmiin kokonaisuuden ääreen. Saat helposti sinua auttavat menetelmät unen laatuun ja palautumiseen – ja valmiin polun menetelmien hyödyntämiseen. Voit löytää uudelleen synnynnäisen taitosi nukkua ja palautua hyvin aina kun sille on tarvetta.

Kumman valitset? Sitä arvelinkin.

Hyödynnä varhaisen ilmoittautujan etu

Huom! Varhaisen ilmoittautujan etu on päättynyt 24.8.2018.

Haluaisitko kuitenkin edullisen viimehetken tarjouksen? Klikkaa painiketta, täytä yhteystietosi ja saat tarjouksen saman tien sähköpostiisi!

Haluatko hiihtolomaviikon tarjouksen, joka on voimassa 24.2.2019 asti? Klikkaa painiketta alla ja saat tarjouksen meiliisi!

Hinta yksityishenkilöille:

 • viimeistään 19.12.2019 ilmoittautuville 135 euroa (sis. alv. 24 %)
 • viimeistään 8.1.2020 ilmoittautuville 155 euroa (sis. alv. 24 %)
 • etuhinnan päätyttyä ohjelman hinta on 195 euroa (sis. alv.24 %)

Kun maksajana on organisaatio (yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja), kurssin hinta on ilmoittautumishetken mukaan 135, 155 tai 195 euroa + alv. 24 %.  Organisaatio saa 20 % alennuksen osallistumismaksuista, mikäli useampi osallistuja osallistuu samalle kurssille.

Osallistujana saat äänitteen ”Mindfulness – Keskeiset harjoitukset” ladattavina mp3-tiedostoina tai CD:nä valintasi mukaan (arvo 27,90 euroa). Äänitteen avulla on helppo jatkaa mindfulness-harjoitusten hyödyntämistä itsenäisesti.

Monipuolisen kurssipäivän jälkeen saat lisäksi henkilökohtaisen tuen harjoittamisellesi ensimmäisten neljän viikon ajan sähköpostitse (arvo 125 euroa). Ohjelman hintaan sisältyy myös kurssiaineisto sekä kevyt hedelmäaamiainen.

Lisätiedot: Antti-Juhani Wihuri, antti-juhani.wihuri[at]mindatwork.fi, p. 0400 300842, tai ota yhteyttä lomakkeella.

Hinta yksityishenkilöille:

 • viimeistään 30.6.2020 ilmoittautuville 155 euroa (sis. alv. 24 %)
 • viimeistään 31.7.2020 ilmoittautuville 175 euroa (sis. alv. 24 %)
 • etuhinnan päätyttyä ohjelman hinta on 195 euroa (sis. alv.24 %)

Kun maksajana on organisaatio (yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja), kurssin hinta on ilmoittautumishetken mukaan 155, 175 tai 195 euroa + alv. 24 %.  Organisaatio saa 20 % alennuksen osallistumismaksuista, mikäli useampi osallistuja osallistuu samalle kurssille.

Osallistujana saat äänitteen ”Mindfulness – Keskeiset harjoitukset” käyttöösi appina iPhone- ja Android-puhelimiin maksutta kolmen kuukauden ajaksi. Vaihtoehtoisesti saat äänitteen halutessasi mp3-tiedostoina. Äänitteen avulla on helppo jatkaa mindfulness-harjoitusten hyödyntämistä itsenäisesti.

Monipuolisen ohjelman jälkeen saat lisäksi henkilökohtaisen tuen harjoittamisellesi ensimmäisten neljän viikon ajan sähköpostitse (arvo 125 euroa). Ohjelman hintaan sisältyy myös kurssiaineisto sekä kevyt hedelmäaamiainen.

Lisätiedot: Antti-Juhani Wihuri, antti-juhani.wihuri[at]mindatwork.fi, p. 0400 300842, tai ota yhteyttä lomakkeella.

Hinta yksityishenkilöille (edellinen ohjelma):

 • viimeistään (15.4.2023) ilmoittautuville 245 euroa (sis. alv. 24 %)
 • etuhinnan päätyttyä ohjelman hinta on 275 euroa (sis. alv.24 %)
 • ”Kaveri mukaan” -etuhinta yhdessä osallistuville 225 euroa/osallistuja (sis. alv. 24 %), mainitse kaverin nimi lomakkeella

Kun maksajana on organisaatio (yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja), kurssin hinta on ilmoittautumishetken mukainen hinta + alv. 24 %.  Organisaatio saa 20 % alennuksen osallistumismaksuista, mikäli useampi osallistuja osallistuu samalle kurssille.

Osallistujana saat äänitteen ”Mindfulness – Keskeiset harjoitukset” käyttöösi appina iPhone- ja Android-puhelimiin maksutta kolmen kuukauden ajaksi. Äänite sisältää mindfulness-harjoitukset kurssilla käytetyssä muodossa ja sen avulla on helppo jatkaa niiden hyödyntämistä itsenäisesti.

Monipuolisen ohjelman jälkeen saat lisäksi henkilökohtaisen tuen harjoittamisellesi ensimmäisten neljän viikon ajan sähköpostitse (arvo 125 euroa). Ohjelman hintaan sisältyy myös kurssiaineisto sekä ennakko- ja välitehtävät.

Lisätiedot: Antti-Juhani Wihuri, antti-juhani.wihuri[at]mindatwork.fi, p. 0400 300842, tai ota yhteyttä lomakkeella.

Ilmoittautumislinkit muille kursseille löydät kurssikalenterista.

Hyödynnä varhaisen ilmoittautujan etu – toimi nyt!

Varmista paikkasi kurssille jo tänään ilmoittautumalla alla olevasta linkistä.

Ilmoittauduttuasi saat välittömästi vahvistuksen osallistumisestasi ja pääset myös valmistautumaan kurssin antiin hyvissä ajoin ennakkoon.

Astu nyt polulle, jossa opit hetkessä menetelmät, jotka ovat jo muuttaneet monen univaikeuksista kärsivän elämän. Voit jo pian kurssin jälkeen tuntea menetelmien vaikutukset ja löytää jälleen parhaan, hyvinvoivan itsesi.

Haluatko jatkaa tutun tuskailusi parissa, vai tartutko tähän mahdollisuuteen saman tien?