Vapaudu stressistä Mindfulness-retriitissä

Mindfulness-retriitti 27.-29.3.2020

Hiljainen mindfulness-retriitti antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä, nähdä olennainen ja löytää voimavarasi. Se on hyvä tilaisuus uusiutua ja vahvistaa mindfulness-harjoitteluasi. Retriitti soveltuu jokaiselle, joka on kiinnostunut hyvinvoinnistaan ja elämänsä laadusta.

Aika:  27.-29.3.2020, pe klo 18:00 – su klo 16:00
Paikka:  Elontulen kurssikeskus, Merkniementie 94, Lohja

Uudistu, palaudu ja löydä paras itsestäsi

 • Kaipaatko elämääsi tilaa hengittää, rentoutua ja uudistua?
 • Haluatko vahvistaa kykyäsi nauttia elämästä täysipainoisesti?
 • Tahdotko syventää ja monipuolistaa mindfulness-harjoitteluasi?

Hiljainen mindfulness-retriitti antaa sinulle mahdollisuuden kaikkeen tähän. Hiljaisuudessa voit löytää parhaat voimavarat itsestäsi. Elimistömme ja mielemme voivat uusiutua ja löytää luonnollisen tasapainonsa. Retriitin aikana voimme myös tutustua tavallista syvemmin oman mielemme toimintaan sekä tunnistaa ajatus- ja tunnemalleja. Voimme silloin päästää irti siitä, mikä ehkä vielä estää parasta tulemaan esiin meissä.

Retriitin ohjelma koostuu ohjatuista harjoitushetkistä sekä hiljaisista meditaatio-osioista. Mindfulness-harjoituksista käytämme istumameditaatiota, kehomeditaatiota, kävelymeditaatiota sekä yksinkertaista joogaa, joka ei vaadi aiempaa kokemusta. Aikaa on myös omalle harjoittamiselle ja luonnosta nauttimiselle. Elontulen kurssikeskuksen kaunis ympäristö antaa hyvät puitteet hiljentymiselle ja katseen suuntaamiselle sisäänpäin.

Retriitti soveltuu sekä kokeneille meditoijille että harjoitteluaan vasta aloitteleville. On hyvä, jos olet hieman tutustunut mindfulness-, vipassana- tai zen-meditaatioon, tai johonkin vastaavaan meditaatiomenetelmään, mutta se ei ole välttämätöntä retriittiin osallistumiseksi. Retriitin aikana voit halutessasi varata keskusteluajan ohjaajan kanssa, jos haluat keskustella kokemuksestasi tai harjoituksestasi.

Retriitin ohjaa Antti-Juhani Wihuri, mindfulnessohjaaja CFM. Hänellä on 25 vuoden kokemus eri meditaatiomenetelmistä sekä pitkä kokemus meditaation ohjaamisesta. Hän osallistuu säännöllisesti myös pidempiin hiljaisiin meditaatioretriitteihin.

Palautteita A-J Wihurin ohjaamista mindfulness-kursseista

 • "Parasta olivat monipuoliset harjoitukset ja ohjaajan ehdottoman hyvä asiantuntemus ja erinomainen tapa esittää asioita."

  - Osallistujapalaute - Mindfulness-viikonloppu
 • "Loistava vetäjä ja hyvät harjoitukset."

  - Osallistujapalaute - Mindfulness-viikonloppu
 • "Parasta oli nähdä, miten jo lyhyellä harjoittelulla oli todella positiivinen vaikutus."

  - Osallistujapalaute - Mindfulness-viikonloppu
 • "Parasta oli vetäjän asiantuntemus ja oma vihkiytyminen menetelmään. Se teki mindfulness-matkastani läsnäolevan, lämminhenkisen ja syvän."

  - Osallistujapalaute - Mindfulness-viikonloppu
 • ”Ohjaajan laaja-alainen tietämys sekä osallistujia ja heidän mielipiteitään arvostava suhtautuminen tekivät myös vaikutuksen.”

  - Osallistujapalaute - Mindfulness-viikonloppu
Hinnat ja alennukset

Hinnat yksityishenkilöille:

 • Retriitin hinta sisältäen ruuan ja majoituksen on 390 euroa (sis. alv. 24 %)
 • Varhaisen ilmoittautujan  etuhinta 12.2. mennessä ilmoittautuville yksityishenkilöille 360 euroa  (sis. alv. 24 %)
 • 10 % ”kaveri mukaan” -alennus yhdessä osallistuville, hinta 350 euroa/henkilö (sis. alv. 24 %), mainitse kaverin nimi ilmoittautuessasi

Kun maksajana on organisaatio (yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja), kurssin hinta on 390 € + alv. 24%. Organisaatio saa 20 % alennuksen osallistumismaksuista, mikäli useita osallistujia osallistuu samaan retriittiin.

Retriitin hinta sisältää aamupalan, teetarjoilun, päivällisen perjantaina ja lauantaina sekä lounaan lauantaina ja sunnuntaina. Jos et ole osallistunut Antti-Juhani Wihurin johdantokurssille, saat myös äänitteen ”Mindfulness – Keskeiset harjoitukset” CD- ja mp3-muodossa (arvo 55,80 eur).

Majoitus

Yöpyminen Elontulen kurssikeskuksessa on 3-5 hengen huoneissa. Yöpyminen sisältyy retriitin hintaan eikä sitä tarvitse varata erikseen. Omat lakanat mukaan.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen on mahdollista perua tai siirtää myöhempään vastaavaan tilaisuuteen tai ohjelmaan ilman kuluja, mikäli ilmoitat siitä viimeistään 4 viikkoa ennen tilaisuutta tai ohjelman ensimmäistä jaksoa. Peruutuksista tai siirroista, jotka tapahtuvat tämän jälkeen, veloitamme 50 % tilaisuuden tai ohjelman hinnasta. Lääkärintodistuksella tai muulla painavalla perusteella osallistuminen on tällöinkin mahdollista perua tai siirtää myöhempään toteutukseen ilman kuluja. Osallistumismaksu laskutetaan ja erääntyy maksettavaksi ennen tilaisuutta tai ohjelman ensimmäistä jaksoa.

Tiedustelut ja lisätiedot

Antti-Juhani Wihuri, antti-juhani.wihuri[at]mindatwork.fi, p.0400 300 842, tai viestilomakkeella.

Rajoitettu osallistujamäärä –
varmista paikkasi!