Mindful Coaching -koulutus

Mindful COACHING

Löydä uusi työote uusiutuneessa ohjelmassa!

Vaativassa asiakastyössä huippuonnistumiset syntyvät, kun ammattitaitoon yhdistyy lähes käsinkosketeltava läsnäolon aitous ja työskentelyä syventävät työtavat.

  • Toivoisitko erottuvasi kasvavasta coachien ja työnohjaajien joukosta erityisen taitavana ja tuloksellisena osaajana?
  • Haluaisitko, että asiakkaasi tuntevat työskentelyn kanssasi ainutlaatuisena ja suosittelevat sinua innolla eteenpäin?
  • Haluatko löytää uuden, vaikuttavan työotteen, jossa oivallukset syntyvät vaivatta kuin kukan nupun aukeaminen? – Ja samalla saavuttaa omat tuloksesi hyvinvoiden ja levollisesti?
  • Tarvitsetko asiakastyöhösi uuden työkalupakin täynnä konkreettisia ja helposti sovellettavia läsnäoloa ja onnistumista tukevia harjoituksia ja työtapoja?

Mindful Coaching -ohjelma yhdistää ainutlaatuisella tavalla tietoisen läsnäolon taitojen (mindfulness) harjoittamisen ja konkreettiset työtavat ja työkalut, joilla voit soveltaa näitä taitoja monipuolisesti asiakkaiden kanssa. Jo kaksitoista kertaa toteutettu ohjelma on nyt uudistunut, laajempi ja aiempaakin vaikuttavampi!

Osallistumalla ohjelmaan teet myös ICF-sertifiointisi uusimisen helpoksi ohjelman CCE-pisteillä (Continuing Coach Education).

Vuoden 2022 ohjelma käynnistyy 14.10.2022. Käy saman tien katsomassa tarkemmat ajankohdat ja varmista paikkasi!

”Yksinkertaisin mindfulnessharjoituksin on mahdollista saavuttaa keskittynyt ja tietoinen mielentila, joka tuottaa rennon tuloksekasta toimintaa ja hyvinvoivia työyhteisöjä.”