Hiljainen päiväretriitti

Lauttasaaressa meren rannalla 22.9.2024

 


Kuva: Kallerna

 

HILJAISUUDEN PÄIVÄ ANTAA TILAA UUDISTUA


✓ Kaipaatko elämääsi tilaa hengittää, palautua ja uudistua?

✓ Haluatko katkaista kiireen ja vahvistaa kykyäsi nauttia elämästä?

 Tahdotko oppia mindfulnessia tai syventää harjoitteluasi?

 Etsitkö yhden päivän kaupunkiretriittiä hyvien yhteyksien päässä?

 Etsitkö hiljaisuuden rertriittiä, joka ei ole uskonnollinen?

Antti-Juhani Wihurin ohjaama hiljainen päiväretriitti antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä elämässäsi olennaisen äärelle. Hiljaisuudessa voit löytää uuden yhteyden itseesi ja tunnistaa asioita, jotka ovat arjen kiireiden keskellä jääneet sivuun. Keho ja mieli lepäävät ja löytävät jälleen luonnollisen tasapainonsa.

Hiljaisuus antaa myös voimaa päästää irti siitä, mitä emme enää tarvitse, ja voimme palata yhdenkin päivän retriitistä uudistuneina. Miniretriitti voi olla myös tervetullut somepaasto.

Retriitin harjoitukset ovat pääosin ohjattuja ja se soveltuu kaikille, joilla on vähänkin perustietoa ja kokemusta mindfulnessista tai muusta meditaatiosta. Osallistuminen ei edellytä, että harjoittaisit meditaatiota säännöllisesti, vaan retriitti voi olla myös hyvä tapa saada vasta alkamassa oleva tai hiipunut harjoittaminen käyntiin.

Tule mukaan kokemaan hiljaisen päivän uudistava voima!

RETRIITIN OHJELMA


Päivän miniretriitti koostuu ohjatuista mindfulness-harjoituksista ja vapaammista hetkistä, jolloin voit esimerkiksi nauttia Lauttasaaren rantakallioista. Ohjattuina harjoituksina ovat istuma-meditaatio, kehomeditaatio, kävelymeditaatio sekä yksinkertainen jooga, joka ei vaadi aiempaa kokemusta.  Päätämme päivän myötätuntoa ja itsemyötätuntoa kehittävään lempeän asenteen harjoitukseen. Voit antautua turvallisen ja osaavan ohjauksen kannateltavaksi.

Retriitin aikana emme juttele, käytä sosiaalista mediaa, lue tai kuuntele musiikkia. Näin voimme avata aistimme nauttimaan hiljaisuudesta, luonnosta ja yhteisistä meditaatiohetkistä.

Retriitissä voimme löytää tien huolestumisesta rauhaan, arvostelusta itsemme hyväksymiseen ja jatkuvasta kiireestä itsemme ja elämän syvempään kohtaamiseen. 

Kokenut ja luotettava ohjaaja


Retriitin ohjaa Antti-Juhani Wihuri, mindfulnessohjaaja CFM. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus eri meditaatiomenetelmistä sekä monipuolinen mindfulness-ohjaajakoulutus, jota hän on täydentänyt mm. Jon Kabat-Zinnin johdolla Massachusettsin yliopiston Center for Mindfulnessin ohjaajakoulutusohjelmassa. Hän myös kouluttaa työelämän mindfulness-ohjelmiin erikoistuneita ohjaajia.

Antti-Juhani on ohjannut meditaatiota yli 15 vuoden ajan ja retriittejä jo 10 vuoden ajan. Hän osallistuu säännöllisesti myös pidempiin hiljaisiin meditaatioretriitteihin.

Sivun lopusta löydät aiempien osallistujien kokemuksia Antti-Juhanin ohjaamista retriiteistä.

Antti-Juhani Wihuri

Hiljaisessa retriitissä tärkeintä on, että rakentuu turvallinen ilmapiiri, johon on helppo laskeutua. Taitava ohjaaja ottaa pienetkin osallistujien kokemukseen vaikuttavat tekijät huomioon ja onnistuu näin luomaan tilan, kuin astian, jossa läsnäolon kokemuksesta tulee ponnistelematonta, elävää ja syvää.

AJankohta ja PAIKKA


Ajankohta: sunnuntaina 22.9.2024 klo 10:00 – 17:00


Paikka:  Poliisien kesäkoti, Kyyluodontie, Lauttasaari, 00200 Helsinki. Meren rannalla sijaitseva kesäkoti on kävelymatkan päässä metrolta ja saat tarkemmat saapumisohjeet osallistujakirjeessä.


Ryhmän koko on rajattu, joten paikka kannattaa vahvistaa hyvissä ajoin. Hyödynnä myös varhaisen ilmoittautujan etu!

Hyödynnä varhaisen ilmoittautujan etu!


Retriitin hinta yksityishenkilöille:

  • viimeistään 27.8.2024 ilmoittautuville 175 euroa (sis. alv. 24 %)
  • edun päätyttyä retriitin normaali hinta on 195 euroa (sis. alv. 24 %)
  • ”kaveri mukaan” -alennus yhdessä osallistuville 165 euroa/henkilö (sis. alv. 24 %), mainitse kaverin nimi ilmoittautuessasi
  • Heltin jäsenille jäsenetuhinta 145 euroa (sis. alv. 24%), työntantajan maksaessa 145 € + alv. 24 %

Kun maksajana on organisaatio (yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja), retriitin hintaan lisätään alv. 24%. Organisaatio saa 20 % alennuksen normaalihinnasta, mikäli useita osallistujia osallistuu samaan retriittiin.

Retriitin hinta sisältää meditaatioalustan ja -tyynyn käyttöösi retriitin ajaksi sekä Mindfulness-äänitteiden käyttöoikeuden iPhone- ja Android-puhelimiin appin kautta 30 päivän ajaksi. Hinta sisältää teen/kahvin aamulla ja tauoilla sekä pientä taukopurtavaa. Jokainen voi tuoda mukanaan itselleen mieluisan kevyen lounaan.

Retriittiin on haettavissa myös kaksi maksutonta vapaapaikkaa. Mikäli et taloudellisista syistä pysty maksamaan osallistumismaksua, voit hakea vapaapaikkaa tällä lomakkeella viimeistään 18.8.2024.

Soita ja kysy tarvittaessa lisää: Antti-Juhani Wihuri, antti-juhani.wihuri[at]mindatwork.fi, p. 0400 300842, tai jätä soittopyyntö tai kysymys lomakkeella.

Maksu- ja peruutusehdot

Kokemuksia aiemmista retriiteistä


Niin aloittelijalle kuin edistyneelle

Antti-Juhanin ohjauksessa yhdistyvät syvä ymmärrys ihmismielen toiminnasta ja vankka mindfulness-menetelmien osaaminen. Niiden avulla niin aloittelija kuin pidemmällekin edennyt saa arvokkaita virikkeitä omaan kasvuunsa ja läsnäoloonsa.

ANTTI, ViikonloppuretriitTI 2020

Syvälle hiljaisuuteen yhdessäkin päivässä

Yllätyin positiivisesti miten ihanan syvälle hiljaisuuteen pääsi yhdenkin päivän aikana. Jäi todella lämmin fiilis päivän jälkeen ja heräsi monta tärkeää oivallusta omalta matkalta.

MARTINA, PÄIVÄReTRIITTI 2023

Kirkkautta ja keskittymiskykyä

Suosittelen! Maailma näyttäytyy taas kirkkaammin ja keskittymiskyky on parempi retriitin jälkeen!

TAINA, VIIKONLOPPURETRIITTI 2022

Taitava ohjaus teki meditaatiosta helppoa

Tämä retriitti sopii hyvin niillekin, joille mindfulness ei ole kovin tuttua. Ohjaus etenee johdatellen taitavasti eteenpäin tehden meditaatiosta helpompaa ja antoisampaa.

Tuija, VIIKONLOPPURETRIITTI 2020

Sisäiseen rauhaan turvallisessa ohjauksessa

Minulle retriitti oli tilaisuus etsiä ja syventää omaa sisäistä rauhaa ja tulla lähemmäs omaa sisäistä ydintään. Antti-Juhani on loistava ohjaaja, rauhallinen, myötäelävä ja harjoitukset taidolla ja viisailla sanoilla vetävä rautainen ammattilainen.

MAARIT, VIIKONLOPPURETRIITTI 2019

Virtaava kokemus, johon on helppo asettua

Antti-Juhani tapa ohjata on erinomainen. Ohjelma on hyvin laadittu ja kulkee sujuvasti harjoituksesta seuraavaan. Aloittelijankin on helppo päästä mukaan.

MINNA, VIIKONLOPPURETRIITTI 2019

Hurjan antoisa kokemus

Retriitti oli itselleni hurjan antoisa kokemus ja aion osallistua retriiteille ehdottomasti myös jatkossa!

KAISA, VIIKONLOPPURETRIITTI 2022

Hiljentymisessä on parantava voima

Suosittelen retriittiä kaikille, jotka haluavat syventää omaa harjoittelua ja saada uutta energiaa arkeen. Hiljentymisessä on parantava voima.

Timo, ViikonloppuretriitTI 2020

Jaa retriitin tiedot sosiaalisessa mediassa:

Yhteistyössä: