Mindfulness ohjaajakoulutus 2016

KIITOS, HALUAN KESÄEDUN Mindfulness-ohjaajakoulutuKSEEN

Työelämän mindfulness-asiantuntijaksi

29.10.2019 – 13.5.2020

    Hyväksyn, että tietoni liitetään Mind at Work Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteriin, jossa niitä voidaan käyttää hyödyllisten vinkkien, etujen ja uutisten toimittamiseen, asiakassuhteen hoitoon sekä tuotteiden ja palveluiden markkinointiin ja myyntiin. Sähköposteissa on aina linkki, josta voit helposti poistua listalta. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haku Mindfulness-ohjaajakoulutukseen 2018-2019 avautuu 20.3.2018. Täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen saat muistutuksen sähköpostiisi, kun haku avautuu. Aiemmat ryhmät ovat täyttyneet nopeasti!

    Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Osallistuminen on kuitenkin mahdollista perua 6.9.2019 asti siten, että ainoaksi kuluksi jää käsittelykuluna pidätettävä ilmoittautumismaksu 100 € + alv. 24 %. Peruutuksista, jotka tapahtuvat tämän jälkeen, veloitamme 50 % koko ohjelman hinnasta. Peruutuksen tapahtuessa myöhemmin kuin 14 vrk ennen ensimmäistä jaksoa veloitamme kuitenkin koko ohjelman hinnan. Kummassakin tapauksessa osallistujalla tai hänen organisaatiollaan on mahdollisuus nimetä toinen henkilö hänen sijalleen. Ilmoittautumismaksun tai osallistumismaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutuksesta tulee aina ilmoittaa erikseen. Osallistujana tietoni liitetään Mind at Work Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteriin. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.