Mindfulness työssä - Antti-Juhani Wihuri

MINDFULNESS TYÖSSÄ –

TIETOINEN LÄSNÄOLO VAPAUTTAA ONNISTUMAAN

Antti-Juhani Wihuri

Tiedon runsaus, aikataulupaineet, jatkuva muutos sekä toistuvat keskeytykset haastavat hyvinvointiamme ja työmme tuottavuut­ta yhä kiivaammin. Aiemmat tapamme johtaa itseämme, tulok­sellisuuttamme ja hyvinvointiamme eivät enää riitä.

Suurten kansainvälisten yritysten, kuten Googlen ja Intelin, johdolla tietoinen läsnäolo – mindfulness – on noussut vahvas­ti esiin, kun etsitään keinoja onnistua aina vain vaativammassa työympäristössä. Idän vuosituhantisesta viisaudesta ammenta­vin yksinkertaisin harjoituksin voidaan saavuttaa keskittynyt ja tietoinen mielentila, joka tuottaa rennon tuloksekasta toimintaa ja hyvinvoivia työyhteisöjä.

Työntekijänä ja esimiehenä löydät helposti sovellettavia vinkkejä ja harjoituksia, joiden auttavat löytämään uuden tavan onnistua työssä. Organisaation kehittäjänä pääset tarkastelemaan, miten näiden taitojen systemaattinen kehittäminen vie koko työyhteisöä kohti hyvää työelämää ja onnistumista vaativassa työympäristössä.

SISÄLLYSLUETTELO

Voit myös katsoa, olisiko kirja tarjouksessa Booky.fi:ssä, Adlibriksessä tai Suomalaisessa kirjakaupassa.

Löydät kirjan äänikirjana ja e-kirjana myös Elisa kirjasta, Storytelistä ja Nextorystä.

 • "Vahva, valaiseva ja vahvistava esitys tietoisen läsnäolon mahdollisuuksista työssä. Yhdistäen älyn humaanisuuteen ja kokemuksen tiedetutkimukseen Antti- Juhani on kirjoittanut inspiroivan teoksen, josta jokainen saa ymmärrystä ja työvälineitä oman elämänkykynsä kehittämiseksi ympäristönsä parhaaksi."

  Esa Saarinen filosofi
 • "Arjenmakuinen, toimiva ja tieteellisesti perusteltu teos, joka on todella tervetullut lisä alan kirjallisuuteen. Mitä tiukemmassa paikassa olet, sitä varmemmin tästä kirjasta hyödyt. Jos et mielestäsi ehdi lukea tätä, mieti uudestaan."

  Arto Miekkavaara Regional Director, NeuroLeadership Group
 • "Monipuolinen ja käytännönläheinen opas tie­toisen läsnäolon taitoihin työelämässä. Suo­sittelen kirjaa lämpimästi kaikille, jotka halua­vat löytää uusia keinoja onnistua työssään."

  Sanna Lindner henkilöstöjohtaja, Microsoft Oy
 • "Teos on kirjoittajansa näköinen: selkeä, ta­sapainoinen ja lämminsydäminen esitys siitä, miten tietoisuustaitoja voi käyttää oman ar­jen keventämiseen 24/7­ maailmassa."

  Mikael Saarinen työ- ja organisaatiopsykologi, FT, Sensitiva Oy
 • "Lukuisat esimerkit ovat tunnistettavia työ­elämän tilanteita, joihin on helppo eläytyä ja jotka auttavat ymmärtämään mindfulnessista ihmisille ja työyhteisöille koituvia hyötyjä. Virkistävä lukukokemus, jonka haluaa levit­tää eteenpäin!"

  Heli Alén henkilöstön kehittämisjohtaja, Fazer
 • "Harvassa kirjassa tieteellinen näyttö ja kokemuksellinen osaaminen yhdistyvät näin tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Antti­-Juhani onnistuu välittämään tekstissään tietoisen läsnäolon keskeiset elementit: uteliaisuuden, kärsivällisyyden ja lempeyden."

  Annamari Heikkilä työterveyspsykologi, FT, Terveystalo
 • "Mindfulness on aivohygieniaa ja ansaitsee hampaiden harjaamisen kaltaisen aseman jokaisen tiedostavan ihmisen arjessa. Suo­sittelen lämpimästi lukemistoksi johtajille, hr­-ammattilaisille ja niille, jotka haluavat työkaluja työssä ja elämässä onnistumiseen."

  Ilona Rauhala psykologi, perustajaosakas, Palomacorento Oy
Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!