MINDFULNESS-ÄÄNITE
Keskeiset harjoitukset

Antti-Juhani Wihuri

Mindfulness – Keskeiset harjoitukset sisältää kehomeditaation ja istumameditaation, jotka ovat keskeisiä mindfulness-harjoituksia. Kummastakin harjoituksesta on levyllä sekä 25 minuutin mittainen että lyhyempi noin 10 minuutin mittainen versio.Lisäksi mukana on viiden minuutin mittainen Tietoisuustauko, jonka avulla voit helposti tuoda huomiosi keskittyneesti ja läsnäolevasti tähän hetkeen.

Äänite on ostettavissa verkkokaupasta mp3-muodossa. Voit myös tiedustella varaston viimeisiä CD-levyjä, jos se on sinulle mieluisin formaatti.

Samat harjoitukset saat nyt helposti myös älypuhelimen äppiin iPhonessa ja Android-puhelimissa. Tarkemmat tiedot ja maksuttoman kokeilujakson saat täältä.

Esittely

Mindfulness  – Keskeiset harjoitukset sisältää äänitteenä kehomeditaation ja istumameditaation, jotka ovat keskeisiä mindfulness-harjoituksia.  Kummastakin harjoituksesta on levyllä sekä 25 minuutin mittainen että enintään 10 minuutin mittainen versio.

Lisäksi mukana on viiden minuutin mittainen Tietoisuustauko, jonka avulla voit helposti tuoda huomiosi keskittyneesti ja läsnäolevasti tähän hetkeen.

Tietoisuustako-harjoituksen voit ladata Lataa maistiainen -välilehdeltä.

Sisällys

1. Johdanto harjoituksiin (3:26)
2. Johdanto kehomeditaatioon (1:44)
3. Kehomeditaatio (26:17)
4. Lyhyt kehomeditaatio (6:54)
5. Johdanto istumameditaatioon (2:00)
6. Istumameditaatio (24:05)
7. Lyhyt istumameditaatio (10:10)
8. Tietoisuustauko (4:52)

Kokonaiskesto 79:30 minuuttia

Lataa maistiainen

Äänitteeseen voit tutustua tilaamalla Mind at Workin uutiskirjeen. Kiitoksena tilauksestasi  voit saman tien ladata Keskeiset harjoitukset -äänitteellä olevan viiden minuutin mittaisen Tietoisuustauko-harjoituksen itsellesi mp3-muodossa.

Voit tilata uutiskirjeen ja ladata tiedoston täältä.

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!