TUOTE LOPPU Ale!

Mielekkäästi irti masennuksesta + mp3

28,00  23,50  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): MIIRM Osasto: Avainsana tuotteelle
Mark Williams, John Teasdale, Zindel Segal ja Jon Kabat-Zinn

Taistelu masennusta vastaan on kuin tarpoisi hetteikössä: yritykset irtautua alakulosta ottamalla itseään niskasta kiinni saa vain vajoamaan entistä syvemmälle. Mielekkäästi irti masennuksesta selittää havainnollisesti, miksi näin käy, ja opastaa askel askeleelta, miten kroonisen alakulon kierteen voi lopullisesti katkaista. Yhdistämällä meditaation kognitiivisen psykoterapian oivalluksiin kirjoittajat ovat kehittäneet hoito-ohjelman, joka auttaa eroon kielteisistä ajatustottumuksista, itsesyytöksistä ja turhasta vatvomisesta. Kirjassa on linkit mp3-äänitteisiin, jotka lempeästi ja kannustavast iohjaavat elämänilon ja tasapainon löytämiseen.

Varasto loppu

Kuvaus

Mark Williams, John Teasdale, Zindel Segal ja Jon Kabat-Zinn

Taistelu masennusta vastaan on kuin tarpoisi hetteikössä: yritykset irtautua alakulosta ottamalla itseään niskasta kiinni saa vain vajoamaan entistä syvemmälle. Mielekkäästi irti masennuksesta selittää havainnollisesti, miksi näin käy, ja opastaa askel askeleelta, miten kroonisen alakulon kierteen voi lopullisesti katkaista. Yhdistämällä meditaation kognitiivisen psykoterapian oivalluksiin kirjoittajat ovat kehittäneet hoito-ohjelman, joka auttaa eroon kielteisistä ajatustottumuksista, itsesyytöksistä ja turhasta vatvomisesta. Kirjan liitteenä on linkit mp3-muodossa ladattaviin harjoituksiin, jotka lempeästi ja kannustavasti ohjaavat elämänilon ja tasapainon löytämiseen.

Mielekkäästi irti masennuksesta on käytännönläheinen itsehoito-opas ja uraauurtava teos, jossa ensimmäistä kertaa yhdistetään kognitiivinen psykoterapia ja tietoisen läsnäolon menetelmä tehokkaaksi masennuksen hoitomuodoksi. Kirjan kirjoittajat ovat psykologian ja psykiatrian asiantuntijoita. Kirjoittajista Jon Kabat-Zinn on Massachusettsin yliopistollisen sairaalan stressinhallintaklinikan perustaja ja hänen kehittämäänsä tietoiseen läsnäoloon perustuvaa stressinhallintamenetelmää on sovellettu menestyksekkäästi masennuksen ja uupumuksen hoidossa.

Kirjan mukana tulevat meditaatioharjoitukset ovat helposti omaksuttavissa ja ne on suunniteltu erityisesti masennuksen lieventämiseen.

Lisätiedot

Paino 422 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Mielekkäästi irti ahdistuksesta - Orsillo & RoemerMietiskellen menestykseen - Chade-Meng Tan