TUOTE LOPPU

Meditatiivinen juokseminen

28,00  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): MEJU Osasto: Avainsana tuotteelle

”Meditaatiossa koettava kirkkauden taso ei ole pelkästään fyysisen toiminnan tulos. Mielen kirkkaus on sitä, mitä mieli on.” − Sakyong Mipham

Tiibetiläiselle lamalle Sakyong Miphamille fyysinen harjoittelu on osa henkistä hyvinvointia. Kirjassaan Mipham yhdistää maratonkokemustensa pohjalta henkisen harjoittamisen ja juoksemisen. Opit ovat yksinkertaisia ja havainnollistavat, kuinka mielen liikkeiden sulauttaminen fyysiseen harjoitukseen on kenen tahansa omaksuttavissa. Kirjan harjoitusohjelma hyödyksi paitsi keholle myös mielelle, treenaajan kunnosta, iästä, henkisestä tai uskonnollisesta taustasta riippumatta.

Varasto loppu

Kuvaus

”Meditaatiossa koettava kirkkauden taso ei ole pelkästään fyysisen toiminnan tulos. Mielen kirkkaus on sitä, mitä mieli on.” − Sakyong Mipham

Tiibetiläiselle lamalle ja Shambhala-yhteisön johtajalle, Sakyong Miphamille, fyysinen harjoittelu on osa henkistä hyvinvointia. Kirjassaan Mipham yhdistää maratonkokemustensa pohjalta henkisen harjoittamisen ja juoksemisen kuvaillen samalla meditaatio-ohjeita ja havaitsemiaan treenaamisen perusperiaatteita.

Opit ovat yksinkertaisia ja havainnollistavat, kuinka mielen liikkeiden sulauttaminen fyysiseen harjoitukseen on kenen tahansa omaksuttavissa. Meditatiivinen juokseminen tutustuttaa lukijan harjoitusohjelmaan, jossa fyysinen ja henkinen kulkevat käsi kädessä. Kirjan neuvot ovat hyödyksi paitsi keholle myös mielelle, treenaajan kunnosta, iästä, henkisestä tai uskonnollisesta taustasta riippumatta.

Sakyong Mipham on tunnettu buddhalainen opettaja, kirjailija, maratoonari ja superatleetti. Hänen isänsä, Chögyam Trungpa, oli yksi merkittävimpiä buddhalaisuutta länteen tuoneita opettajia.

Lisätiedot

Paino 219 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Eckhart Tolle Läsnäolon voimaMielekkäästi irti ahdistuksesta - Orsillo & Roemer