Ale!

Läsnäolon voima – Eckhart Tolle

29,00  22,90  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): LAVO Osasto: Avainsana tuotteelle

Läsnäolon voima – Tie henkiseen heräämiseen on jo moderni klassikko. Se on avara ja kokemukseen perustuva matkaopas nykyhetkeen. Matkalla sinulle paljastuu, että voit vapautua mielesi kahleista ja sen aikaansaamista ongelmista tässä ja nyt. Nykyhetkelle antautumalla löydät oman todellisen itsesi – sisäisen rauhan, voiman ja eheyden. Löydät elämäniloa täynnä olevan hiljaisuuden, jossa kärsimys, kiire ja murhe lakkaavat. Voit tuntea läsnäolon muutosvoiman.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Läsnäolon voima – Tie henkiseen heräämiseen on jo moderni klassikko – avara ja kokemukseen perustuva matkaopas nykyhetkeen. Huippusuositun kirjan uusi suomennos ja 20-vuotisjuhlapainos vie lukijan uudistavalle ja elävöittämävälle matkalle.

Ajattelun ulottumattomissa on valtava määrä älykkyyttä. Ajatus on vain sen pienen pieni osanen. Kun oivallat, että kaikki todella merkitsevä – kauneus, rakkaus, luovuus, ilo, sisäinen rauha – nousee mielen tuolta puolen, alat herätä.

Eckhart Tolle viitoittaa tien läsnäoloon selkeästi kysymysten ja vastausten avulla. Matkalla sinulle paljastuu, että voit vapautua mielesi kahleista ja sen aikaansaamista ongelmista tässä ja nyt. Nykyhetkelle antautumalla löydät oman todellisen itsesi – sisäisen rauhan, voiman ja eheyden. Löydät elämäniloa täynnä olevan hiljaisuuden, jossa kärsimys, kiire ja murhe lakkaavat. Elämäsi muuttuu.

Läsnäolon voima on jo osoittautunut yhdeksi tärkeimmistä viime vuosikymmeninä kirjoitetuista henkisistä teoksista. Se on ollut vuosia New York Timesin bestseller-listalla ja se on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle.

Lisätiedot

Paino 390 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Kutsu tietoisen läsnäolon harjoittamiseen - Jon Kabat-ZinnMeditatiivinen juokseminen - Sakyong Mipham