TUOTE LOPPU Ale!

Kutsu tietoisen läsnäolon harjoitta…

29,00  24,90  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): KUTI Osasto: Avainsana tuotteelle
Jon Kabat-Zinn – Kutsu tietoisen läsnäolon harjoittamiseen

Tietoisen läsnäolon harjoittaminen ei tarjoa vain ohimenevää tyytyväisyyttä – sen avulla voi löytää syvän ykseyden, joka kattaa ja läpäisee elämän kokonaan. Kutsu tietoisen läsnäolon harjoittamiseen opettaa sinua ajattelemaan, tuntemaan, rakastamaan, työskentelemään ja jopa leikkimään uudella tavalla. Mukana CD, jossa on viisi ohjattua meditaatiota. Kirja sopii niin aloitteleville kuin kokeneillekin meditaation harjoittajalle.

Varasto loppu

Kuvaus

Tietoisen läsnäolon harjoittaminen ei tarjoa vain ohimenevää tyytyväisyyttä – sen avulla voi löytää syvän ykseyden, joka kattaa ja läpäisee elämän kokonaan. Tämä kirja opettaa sinua ajattelemaan, tuntemaan, rakastamaan, työskentelemään ja jopa leikkimään uudella tavalla.

Jon Kabat-Zinn on opettaja, tutkija ja lääkäri, joka ensimmäisenä sovelsi tietoisen läsnäolon periaatteita länsimaiseen lääketieteeseen. Kirja sisältää Kabat-Zinnin ja hänen oppilaidensa käyttökelpoisimmiksi toteamia asenteita ja perusharjoituksia. Kirjaa voi hyödyntää ainakin kolmella tavalla: voit pitää sitä kokoelmana ajatuksia ja harjoituksia, joita voi selailla satunnaisessa järjestyksessä; innostavana oppikirjana, jonka ahmit alusta loppuun hetkessä; tai tietoisen läsnäolon harjoituskirjana, josta voit lukea kappaleen päivässä.

Mukana CD, jossa on viisi ohjattua meditaatiota. Kirja sopii niin aloitteleville kuin kokeneillekin meditaation harrastajille.

Jon Kabat-Zinn (PhD) on kehittänyt tietoiseen läsnäoloon perustuvan stressinhallintamenetelmän, jota käytetään nykyään sairaaloissa ja klinikoissa eri puolilla maailmaa. Hän on perustanut Massachusettsin yliopistollisen sairaalan stressinhallintaklinikan ja sen yhteydessä toimivan keskuksen, joka soveltaa tietoisen läsnäolon periaatteita lääketieteeseen, terveydenhuoltoon ja laajemmin koko yhteiskuntaankin.

Lisätiedot

Paino 223 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Kirjeitä tyhjyydestä - Shunryu SuzukiEckhart Tolle Läsnäolon voima