Ale!

Kirjeitä tyhjyydestä – Shunryu Suzuki

25,00  19,90  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): KITY Osasto: Avainsana tuotteelle

Kirjeitä tyhjyydestä – zen ja elämisen taito on kokoelma kauniita, hienostelemattomia ja syvällisiä zenpuheita. Suzukin opetus korostaa maailmassa olemista. Hän puhuu kokemusperäisestä valaistumisesta, joka antaa merkityksiä läsnäololle nykyhetkessä: valaistuminen on mahdollista esimerkiksi ruokaa laittaessa tai pölyjä pyyhkiessä. Shunryu Suzuki (1905-1971) oli aikansa merkittävimpiä zenmestareita.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Kirjeitä tyhjyydestä – zen ja elämisen taito on kokoelma kauniita, hienostelemattomia ja syvällisiä zenpuheita. Suzukin opetus korostaa maailmassa olemista. Hän ei aja takaa erityistä ja äkillistä valaistumista. Hän puhuu kokemusperäisen valaistumisen puolesta, joka antaa merkityksiä läsnäololle nykyhetkessä: valaistuminen on mahdollista esimerkiksi ruokaa laittaessa tai pölyjä pyyhkiessä.

Suzukin opetukset syntyvät yksinkertaisista tarinoista, yleensä hänen omista kokemuksistaan. Kirjeitä tyhjyydestä on vapaa buddhalaisia kirjoja kahlitsevasta jargonista. 35 puheesta paistaa maanläheisyys ja tuttuus.

Shunryu Suzuki (1905-1971) oli aikansa merkittävimpiä zenmestareita. Hän muutti Japanista Yhdysvaltoihin vuonna 1958. Suzukin mukaan zen on yhtä tärkeää sekä lännelle että idälle.

Lisätiedot

Paino 231 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Kehitä Buddhan aivot - Rick HansonKutsu tietoisen läsnäolon harjoittamiseen - Jon Kabat-Zinn