Ale!

Joutsen – Mary Oliverin runokokoelma

24,00  18,90  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): JOUT Osasto: Avainsana tuotteelle

Rakastetun Pulitzer-palkitun runoilijan Mary Oliverin uusimman runokokoelman, Joutsenen, kuvasto kumpuaa luonnosta. Teoksen runot ovat milloin voimakkaan lyyrisiä kuvia, milloin arkisesti jutustelevia havaintoja. Keskeisiä teemoja ovat ihmisen asema osana luontoa ja luonnonjärjestystä mutta myös ihmisen suhde itseensä. Joutsen haastaa lukijansa pohtimaan omaa ihmisyyttään ja inhimillisyyttään.

Varastossa

Kuvaus

Rakastetun Pulitzer-palkitun runoilijan viimeisin runokokoelma Pertti Niemisen ja Tuulia Toivasen kääntämänä.

Mary Oliverin uusimman runokokoelman, Joutsenen, kuvasto kumpuaa luonnosta. Teoksen runot ovat milloin voimakkaan lyyrisiä kuvia, milloin arkisesti jutustelevia havaintoja. Keskeisiä teemoja ovat ihmisen asema osana luontoa ja luonnonjärjestystä mutta myös ihmisen suhde itseensä, omaan ruumiiseensa ja sen tarpeisiin, iästä riippumatta. Joutsen haastaa lukijansa pohtimaan omaa ihmisyyttään ja inhimillisyyttään.

Mary Oliver (s. 1935 Ohio) on pitkän linjan yhdysvaltalainen runoilija ja esseisti, joka on viisikymmenvuotisen uransa aikana julkaissut yli 30 teosta. Amerikassa Oliver on rakastettu lyyrikko, jonka tekstien yksinkertainen mutta syvällinen sanoma on puhutellut monenlaisia lukijoita.

Lisätiedot

Paino 141 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Tahdonvoima - Roy F. Baumeister-600x600