TUOTE LOPPU Ale!

Armoon lankeaminen – Adyashanti

32,00  28,50  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): ARLA Osasto: Avainsana tuotteelle

Adyashantin Armoon lankeaminen – Oivalluksia kärsimyksen päättymisestä tutkii kärsimyksen ongelmaa ja tarjoaa vastauksia niille, jotka etsivät tietä ulos kärsimyksestä henkisen heräämisen vapauteen. Päästämällä irti asioiden pakottamisesta voimme langeta kauneuteen ja armollisen levolliseen olemisen tilaan.

Varasto loppu

Kuvaus

Adyashantin Armoon lankeaminen – Oivalluksia kärsimyksen päättymisestä on henkisen tien perusteisiin pureutuva teos. Se tutkii kärsimyksen ongelmaa ja tarjoaa avartavan näkökulman ihmisyyteen. Sisäinen rauha on mahdollista saavuttaa pysähtymällä tämän kirjan ajatusten äärelle.

Samalla tavoin kuin lankeamme rakkaan syliin ja annamme nukkumaan mennessä päämme vajota tyynylle, voimme päästää irti asioiden pakottamisesta ja langeta kauneuteen. Armoon lankeaminen on Adyashantin vastaus niille, jotka etsivät tietä ulos kärsimyksestä henkisen heräämisen vapauteen.

Adyashanti aloitti opetusuransa vuonna 1996 zenopettajansa pyynnöstä, oltuaan 14 vuotta tämän oppilaana. Adyashantin opetuksia on verrattu alkuaikojen kiinalaisten zenmestareiden sekä intialaisten advaita vedanta -gurujen opetuksiin.

Lisätiedot

Paino 400 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Jokapäiväiset ilonaiheet - Myla ja Jon Kabat-Zinn