MINDFULNESS CD
Keskeiset harjoitukset

Antti-Juhani Wihuri

Mindfulness CD – Keskeiset harjoitukset sisältää kehomeditaation ja istumameditaation, jotka ovat keskeisiä mindfulness-harjoituksia. Kummastakin harjoituksesta on levyllä sekä 25 minuutin mittainen että lyhyempi noin 10 minuutin mittainen versio.Lisäksi mukana on viiden minuutin mittainen Tietoisuustauko, jonka avulla voit helposti tuoda huomiosi keskittyneesti ja läsnäolevasti tähän hetkeen.

CD:n lisäksi tuote on ostettavissa verkkokaupasta myös MP3-tiedostoina. CD on verkkokaupan lisäksi saatavissa myös Helsingissä Akateemisesta kirjakaupasta, Era Novasta ja Aatmasta.

Esittely

Mindfulness CD – Keskeiset harjoitukset sisältää kehomeditaation ja istumameditaation, jotka ovat keskeisiä mindfulness-harjoituksia.  Kummastakin harjoituksesta on levyllä sekä 25 minuutin mittainen että enintään 10 minuutin mittainen versio.

Lisäksi mukana on viiden minuutin mittainen Tietoisuustauko, jonka avulla voit helposti tuoda huomiosi keskittyneesti ja läsnäolevasti tähän hetkeen.

Tietoisuustako-harjoituksen voit ladata Lataa maistiainen -välilehdeltä.

Sisällys

1. Johdanto harjoituksiin (3:26)
2. Johdanto kehomeditaatioon (1:44)
3. Kehomeditaatio (26:17)
4. Lyhyt kehomeditaatio (6:54)
5. Johdanto istumameditaatioon (2:00)
6. Istumameditaatio (24:05)
7. Lyhyt istumameditaatio (10:10)
8. Tietoisuustauko (4:52)

Kokonaiskesto 79:30 minuuttia

Lataa maistiainen

CD:hen voit tutustua tilaamalla Mind at Workin uutiskirjeen. Kiitoksena tlauksestasi  voit saman tien ladata CD:n viiden minuutin mittaisen Tietoisuustauko-harjoituksen itsellesi mp3-muodossa.

Voit tilata uutiskirjeen ja ladata tiedoston täältä.

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!