Tietoisuustauko-audio_1140x641

Tietoisuustauko

Lataa maksuton mindfulness-harjoitus

Tästä voit ladata maksutta itsellesi Tietoisuustauko-äänitteen. Se on viiden minuutin mittainen mindfulness-harjoitus, jonka avulla voit helposti ja nopeasti palauttaa keskittymisesi ja tuoda parhaan esiin itsestäsi – mihin sitten seuraavaksi oletkaan ryhtymässä!

Saat äänitteen kiitoksena rekisteriöityessäsi alla mindfulnessaiheisten uutis- ja markkinoinviestiemme tilaajaksi. Pääset suoraan mindfulnessiin liittyvien uutisten, vinkkien ja tarjousten sisäpiiriin! Kaikkien postituslistamme viestien alalaidassa on linkki, josta listalta on helppo halutessasi poistua.

Täytettyäsi lomakkeen, voit välittömästi ladata harjoituksen mp3-muodossa.

Lataa Tietoisuustauko 23.4.2018-

    Maksuton äänite on kiitos liittymisestäni postituslistalle. Hyväksyn, että tietoni liitetään Mind at Work Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteriin, jossa tietoja voidaan käyttää aiheeseen liittyvän hyödyllisen lisätiedon kuten vinkkien ja uutisten toimittamiseen tai samankaltaisten tuotteiden ja palveluiden markkinointiin ja myyntiin. Lähettämissämme sähköposteissa on aina linkki, josta voit helposti poistua listalta. Lue tarkemmat tiedot tietosuojaselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Muita samasta aiheesta
Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

0