Mindfulness työssä -ohjelma tuo läsnäoloa työpaikalle
script src="//static.leadpages.net/leadboxes/current/embed.js" async defer>

Mindfulness TYÖSSÄ 10.-11.2.2018

Avoin valmennusohjelma, jolla saat parhaan esiin itsestäsi

Toivoisitko lisää keskittymiskykyä kiireen, keskeytysten ja tietotulvan keskelle? Haluaisitko löytää uuden tavan tulla toimeen stressin kanssa ja palautua nopeammin? Tai hyötyisitkö yhä paremmista vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidoista?

Tietoisen läsnäolon harjoittaminen (mindfulness) tarjoaa tutkitusti näitä kaikkia. Mindfulness on onnistumista monipuolisesti edistävä taito, jota voimme kehittää yksinkertaisin harjoituksin.

Nyt toteutettava intensiivinen viikonloppuversio suositusta Mindfulness työssä -ohjelmasta auttaa sinua nostamaan tuloksellisuutesi, työnilosi ja hyvinvointisi aivan uudelle tasolle!

Mindfulness työssä -ohjelmassa

 • Opit harjoittamaan tietoisuustaitoja (mindfulness) menetelmillä, jotka soveltuvat sekä aloittelijoille että kokemustaan jo syventäville
 • Tutustut viimeisimpiin tutkimuksiin siitä, kuinka mindfulness lisää keskittymiskykyä, hyvinvointia, tunneälyä ja muita työssä onnistumisen edellytyksiä
 • Löydät uuden levollisemman suhteen kiireeseen ja opit kohtaamaan sinua kuormittavat tilanteet aiempaa helpommin
 • Opit monipuolisia tapoja kehittää ja soveltaa mindfulness-taitoja työpäivän eri tilanteissa (vuorovaikutustilanteet, ongelmanratkaisu, kokoukset, sähköpostin käsittely, työmatkat, mikrotauot ja palautumishetket)
 • Saat keskeiset harjoitukset sisältävän Mindfulness-CD:n ja MP3-tiedostot, joiden avulla voit harjoittaa taitoja itsenäisesti

”Yksinkertaisin mindfulness-harjoituksin on mahdollista saavuttaa keskittynyt ja tietoinen mielentila, joka tuottaa rennon tuloksekasta toimintaa ja hyvinvoivia työyhteisöjä.”

Ohjelman keskeiset teemat

Päivä 1: Mindfulness – Uusi tapa johtaa itseään ja hyvinvointiaan

 • Mitä mindfulness on ja miten se tukee onnistumista ja hyvinvointia työssä
 • Kuinka voin johtaa omaa mieltäni ja keskittymiskykyäni
 • Keskeisten harjoitusmenetelmien oppiminen (kehomeditaatio, istumameditaatio ja tietoinen liike)
 • Aivojen joustavuus ja harjoitusten vaikutukset uusimpien tutkimusten valossa
 • Stressin optimialue ja mindfulness palautumisen ja hyvinvoinnin varmistajana
 • Kuinka voin kehittää luovuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä ajattelun ja päätösten laatua

Päivä 2: Kuinka saan parhaan esiin itsestäni ja muista

 • Oman mielen johtaminen itsensäjohtamisen perustana
 • Parhaita käytäntöjä työn tuottavuuteen: tarkkaavaisuuden ja energiatason ylläpitäminen työssä
 • Kuinka tietoinen läsnäolo tuottaa levollisia ja keskittyneitä huippusuorituksia (flow)
 • Mindfulness-harjoitteet työpäivän eri tilanteissa
 • Miten mindfulness-taidot kehittävät tunneälyä ja vaikuttavaa vuorovaikutusta
 • Tietoisen vuorovaikutuksen avaimet: kuinka saan parhaan esiin toisista
 • Kuinka voin ohjata omaa mieltäni kohti positiivisen vahvistamista ja yhdessä onnistumista

Ohjelman harjoitukset perustuvat Jon Kabat-Zinnin Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) -ohjelmaan, joka on maailman eniten tutkittu mindfulness-ohjelma. Ohjelmassa hyödynnämme keskeisten harjoitusten lisäksi paljon työpäivän aikana tehtäviä vapaamuotoisia harjoituksia, jotka mahdollistavat taitojen kytkemisen työn arkeen.

Ohjelman ajat ja paikka

Ajankohdat: 10.-11.2.2018, lauantai klo 10.00 – 17.30 ja sunnuntai klo 9.00 – 15.00.

Paikka: Olo-tila, Maurinkatu 8, 00170 Helsinki (Kruununhaka)

Ryhmän koko on rajattu, joten paikka kannattaa varmistaa hyvissä ajoin. Hyödynnä myös varhaisen ilmoittautujan etu 21.12.2017 mennessä!

Ohjaaja

Ohjelman ohjaa johdon ja työyhteisöjen valmentaja ja mindfulnessohjaaja CFM Antti-Juhani Wihuri, jonka perustama Mind at Work Oy on mindfulnessin työelämäsovellusten edelläkävijöitä Suomessa.

Antti-Juhanilla on yli 25 vuoden omakohtainen kokemus mielen harjoittamisesta eri meditaatiomenetelmin sekä monipuolinen mindfulness-ohjaajakoulutus, jota hän on viimeksi täydentänyt mm. Jon Kabat-Zinnin johdolla Massachusettsin yliopiston Center for Mindfulnessin ohjaajakoulutusohjelmassa. Hän myös kouluttaa työelämän mindfulness-ohjelmiin erikoistuneita ohjaajia.

Antti-Juhani Wihuri - Mindfuness työssä

Mindfulness työssä -ohjelmassa yhdistyvät yli 25 vuoden kokemukseni mindfulness-taitojen harjoittamisesta sekä pitkäaikainen intohimoni työelämän huippuonnistumisten tukemiseen coachina ja työyhteisövalmentajana.
Ohjelma tarjoaa sinulle pähkinänkuoressa juuri sen keskeisen, mitä tarvitset uudistuaksesi, varmistaaksesi hyvinvointisi ja löytääksesi parhaan itsestäsi!

Hyödynnä varhaisen ilmoittautujan etu

Varhaisen ilmoittautujan hinta viimeistään 21.12.2017 mennessä ilmoittautuville on 325 euroa + alv. 24 %. Sen jälkeen ohjelman hinta on 425 euroa + alv. 24 %.

Lisäksi saat 21.12.2017 mennessä ilmoittautuessasi etuna Antti-Juhani Wihurin kirjan Mindfulness työssä – Tietoinen läsnäolo vapauttaa onnistumaan (Talentum 2014, arvo 45 euroa).

Mikäli maksat ohjelman yksityishenkilönä, saat osallistumismaksusta arvonlisäveron verran alennusta eli maksat joko 325 tai 425 euroa sisältäen alv. 24 %.

Ohjelman hintaan sisältyy kurssiaineisto, harjoitusäänitteet CD- ja mp3-muodossa (arvo 55,80 euroa) sekä kevyt hedelmäaamiainen.

Lisätiedot: Antti-Juhani Wihuri, antti-juhani.wihuri[at]mindatwork.fi, p. 0400 300842, tai ota yhteyttä lomakkeella.

Mindfulness työssä 10.-11.2.2018
10.02.2018,10:00
Ilmoittautumista käsitellään ...
Ilmoittautumisesi on rekisteröity!
Kiitos ilmoittautumisestasi. Saat tarkemman vahvistusviestin saman tien sähköpostiisi. Tarkista tarvittaessa myös roskaposti.
Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

0