Ale!

Mindfulness luokkahuoneessa

29,00  23,90  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): MILU Osasto: Avainsana tuotteelle

Peter Fowelinin Mindfulness luokkahuoneessa on opettajille ja pedagogeille tarkoitettu opas mindfulnessin hyödyntämisestä luokkatilanteissa. Se soveltuu myös perheiden käyttöön ja kaikille lasten elämän parantamisesta kiinnostuneille, pedagogeista sosiaalityöntekijöihin ja isovanhempiin. Teos ja sen 50 tehtävää opastavat aiheeseen perehtymättömänkin mindfulnessin periaatteisiin.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Peter Fowelinin Mindfulness luokkahuoneessa on opettajille ja pedagogeille tarkoitettu opas mindfulnessin hyödyntämisestä luokkatilanteissa. Se soveltuu myös perheiden käyttöön ja kaikille lasten elämän parantamisesta kiinnostuneille, pedagogeista sosiaalityöntekijöihin ja isovanhempiin. Teos opastaa aiheeseen perehtymättömänkin mindfulnessin periaatteisiin. Kirja sisältää noin 50 tehtävää, joita voi tehdä lasten kanssa. Se on suunnattu kaikille esikouluikäisistä lukiolaisiin.

Peter Fowelin käsittelee tunteita, ajatuksia, hengitystä, kehoa ja aisteja kouluun sopivassa muodossa. Fowelinin ohjeistuksen avulla luokkahenki paranee ja oppilaat pystyvät keskittymään paremmin, jolloin he saavat enemmän irti opiskelusta. Myös stressi, joka uusien tutkimusten mukaan edelleen vaivaa oppilaita, saa kyytiä kirjan konkreettisten neuvojen avulla.

Peter Fowelin on palkittu organisaatiokonsultti ja opettaja. Hän on pitänyt kursseja ja luentoja mindfulnessista opettajille jo vuodesta 2008. Fowelin on saanut mindfulnesskoulutuksensa Jon Kabat-Zinniltä ja ruotsalaisen Mindfulnesscenterin perustajalta Ola Schenströmiltä.

Lisätiedot

Paino 330 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Mietiskellen menestykseen - Chade-Meng TanViha - Viisautta sen hallitsemiseen - Thich Nhat Hanh