Ale!

Miltonin salaisuus – Eckhart Tolle

17,00  12,90  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): MISA Osasto: Avainsana tuotteelle
Eckhart Tolle ja Robert S. Friedman

Kahdeksanvuotias Milton-poika joutuu kiusatuksi koulun välitunnilla. Kiusaamisen takia Milton alkaa pelätä kouluun menemistä, ja samalla kouluun menemisestä häviää mielekkyys. Kun Milton ymmärtää eron menneen, nykyhetken ja tulevan välillä, alkaa pelko irrottaa otettaan. Läsnäolo antaa pojalle voimaa kohdata kiusaajansa. Miltonin salaisuus esittelee Tollen ydinajatuksen kiehtovasti kuvitetussa muodossa. Se sopii Tollen aikaisempien teosten ystäville, mutta myös vanhemmille, jotka haluavat tutustuttaa lapsensa läsnäolon voimaan.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Eckhart Tolle ja Robert S. Friedman

Kahdeksanvuotias Milton-poika joutuu kiusatuksi koulun välitunnilla. Kiusaamisen takia Milton alkaa pelätä kouluun menemistä, ja samalla kouluun menemisestä häviää mielekkyys. Kun Milton ymmärtää eron menneen, nykyhetken ja tulevan välillä, alkaa pelko irrottaa otettaan. Läsnäolo antaa pojalle voimaa kohdata kiusaajansa.

Miltonin salaisuus esittelee Tollen ydinajatuksen kiehtovasti kuvitetussa muodossa. Se sopii Tollen aikaisempien teosten ystäville, mutta myös vanhemmille, jotka haluavat tutustuttaa lapsensa läsnäolon voimaan.

Eckhart Tolle on aikamme kuuluisimpia henkisiä opettajia. Tolle ei ole sitoutunut mihinkään tiettyyn uskontoon tai henkiseen perinteeseen. Kirjoituksissaan hän yhdistää yksinkertaisen mutta syvällisen sanomansa vanhojen henkisten mestarien ajattomaan selkeyteen: on olemassa tie kärsimyksestä rauhaan.

Basam Books on julkaissut Tollelta useita teoksia, esimerkiksi kestosuosikki Läsnäolon voiman (13. painos, 2014).

Lisätiedot

Paino 158 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Myötätunnon tie Germer