TUOTE LOPPU

Kehitä Buddhan aivot – 52 helppoa harjoitusta

24,00  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): KEBU Osasto: Avainsana tuotteelle

Kehitä Buddhan aivot on itsenäinen jatko-osa Rick Hansonin suositulle Buddhan aivot -teokselle. Kirja esittelee käytännönläheisiä keinoja, joiden avulla opit suojautumaan stressiltä, kohottamaan mielialaasi ja vahvistamaan hyvinvointiasi. Kirjan 52 harjoitetta perustuvat moderniin neurotieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja kirjoittajan omaan kokemukseen.

Varasto loppu

Kuvaus

52 helppoa harjoitusta mielenrauhan ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen.

Harjoittaessasi mieltäsi ajattelemalla kaiken olevan hyvin, hyväksymällä itsesi ja hellittäen muutenkin, mieleesi muotoutuu vähitellen tyyntä voimaa, sisäistä rauhaa ja itseluottamusta. Aivosi kehittyvät ja vahvistuvat, ja pienet, toistetut asiat johtavat vähitellen suuriin muutoksiin.

Kehitä Buddhan aivot on itsenäinen jatko-osa Rick Hansonin Buddhan aivot -teokselle. Se esittelee käytännönläheisiä keinoja, joiden avulla opit suojautumaan stressiltä, kohottamaan mielialaasi ja vahvistamaan hyvinvointiasi. Kirjan 52 harjoitetta perustuvat moderniin neurotieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja kirjoittajan omaan kokemukseen.

Rick Hanson on neuropsykologi, tietokirjailija ja meditaatio-opettaja. Hän on opettanut Oxfordin, Harvardin ja Stanfordin yliopistoissa sekä useissa meditaatiokeskuksissa Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa. Hansonin teoksista suosituin, Buddhan aivot (Basam Books, 2012), on käännetty kahdellekymmenelle kielelle.

Lisätiedot

Paino 243 g
Nimi

Tekijä

Sidosasu

Sivumäärä

Julkaisuvuosi

Kustantaja

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Jokapäiväiset ilonaiheet - Myla ja Jon Kabat-ZinnKirjeitä tyhjyydestä - Shunryu Suzuki