Antti-Juhani Wihuri

Milloin viimeksi tunsit itsesi täysin levolliseksi, läsnäolevaksi ja hyvinvoivaksi?

Antti-Juhani ”A-J” Wihuri

Olen toiminut johdon ja työyhteisöjen valmentajana vuodesta 2005. Erityisalueinani ovat johtamisen kehittäminen, itsensä johtaminen ja hyvinvointi, työyhteisötaidot, vuorovaikutus sekä johdon ja avainhenkilöiden coaching.

Hyödynnän työssäni yli 20 vuoden kokemustani erityyppisistä organisaatioista ja havaintojani siitä, mistä huippuonnistumiset syntyvät. Kokemusta on kertynyt IT-alan start-upista valtionhallintoon ja edunvalvontajärjestöstä pörssiyhtiön liiketoimintayksikön vetämiseen. Kokemustani – ja juristintutkintoani – olen täydentänyt mm. psykologian opinnoilla, ICF:n coaching sertifioinnilla sekä kansainvälisellä Consulting in Organsations -koulutusohjelmalla.

Pitkäaikaisena intohimoni kohteena on henkilökohtaisen kasvun vaikutus hyvään elämään ja työssä onnistumiseen. Tämä intohimo on tuonut jo yli 23 vuoden kokemuksen eri meditaatiomenetelmistä usean eri opettajan johdolla. Vuodesta 2006 olen myös opettanut meditaatiota. Tällä hetkellä kehitän ja toteutan palveluita, joilla yksilöt ja organisaatiot voisivat ottaa käyttöön yhä enemmän myös tietoisuustaitojen tarjoamia voimavaroja.

Antti-Juhani Wihuri
mindfulness-ohjaaja ja
johdon ja työyhteisöjen valmentaja
Mind at Work Oy

antti-juhani.wihuri[at]mindatwork.fi
p. 0400 300842
Twitter: ajwihuri

LinkedIn profiilini

ICF sertifoitu coach valmentaja

SEURAA TWITTERISSÄ

  • Toivoisitko joskus, että elämäsi olisi yksinkertaisempaa? Lue blogi ja löydä huokoisuutta arkeen!… https://t.co/IBzTRsr2sL 2 years ago
  • 11 hacks to finding flow at work, now at stage in #bhsummit https://t.co/66aBeL9VAE 2 years ago
  • Mindfulness lisää tunneälyä ja auttaa onnistumaan työssä #mindfulness https://t.co/u7aKdANWD5 2 years ago
  • "Tietoisuudesta työtehoa ja hyvinvointia" kirjoittaa Ilmarinen mindfulness-asiakastilaisuuksistaan https://t.co/61Rlkc2qmS #mindfulness 2 years ago

SEURAA FACEBOOKISSA

Ota yhteyttä!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

0